VŠE CO DĚLÁME, DĚLÁME PRO DĚTI


Naši závodníci opět na stupních vítězů v HEAD CUPU

08.02.2016 20:31

Další dva závody seriálu HEAD CUP 2016 se konaly 6.a7. února v areálu Černý Důl.

Našim závodníkům se vedlo nad očekávání skvěle a v každé kategorii, kterou jsme obsadili, získali cenné kovy.

Úspěšný víkend odstartovala v sobotu Maruška Semeráková 2. místem v kategorii přípravka dívky. A to byl teprve začátek. Hoši v následující kategorii opanovali stupně vítězů, jen  na ten nejvyšší zatím nedosáhli. Pavel Morávek si vyjel 2. a Lukáš Doležal 3. místo.

O překvapení se postarala Hanka Semeráková, která si s číslem 42 dojela pro skvělé 2. místo v kategorii předžákyně. Body získala také Jitka Kovářová (13.) a Anna Geislerová (23.).

V neděli Maruška potvrdila své 2. místo a tak poprvé ve své závodní kariéře v HEAD CUPU stanula na stupních vítězů a to  hned dvakrát!! Lukáš Doležal si o jednu příčku polepšil a dojel na 2. místě. Cenné body si připsal také Pavel Morávek (8.).

Hanka, díky sobotnímu výsledku, získala lepší startovní číslo a šanci na úspěch využila  dokonale. Nenechala nikoho na pochybách, že se s ní musí počítat na příčky nejvyšší a do víkendové sbírky přidala medaili nejcennější!! Jitka svůj sobotní výkon také vylepšila a obsadilo 6. místo. Bodovaly také: Anička (21.), Eliška (26.) a Emilka (30.).

Nutno dodat, že Aleš Zápotočný na své první body teprve čeká, ale ve startovním poli se určitě neztratil….

Gratulujeme všem závodníkům, děkujeme za reprezentaci a přejeme úspěch v dalších závodech.

 

Kompletní výsledky zde.

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět